Koen Deblonde

Ik werk sinds 2016 als zelfstandig adviseur verbonden aan Kessels & Smit, The Learning Company.  Doordat ik deze stap zette, word ik  elke dag uitgedaagd om heel dicht bij mijn eigen bron van mogelijkheden en verlangen te blijven en datgene te doen in mijn werk wat zo goed mogelijk aansluit bij wie ik ben.  

In mijn werk merk ik dat doorbraken in veranderingsprocessen vaak beginnen bij individuele doorbraken. In deze bewustwording ontdekken mensen op welke manier ze een sterke ondersteunende invloed kunnen hebben op de positieve ontwikkeling van een systeem. (= een team, een organisatie, een gezin,...)

Zoals individuen invloed hebben op anderen en hun omgeving, zo kan de context ook al dan niet ondersteunend zijn voor een doorbraak bij een persoon. Ik ben nieuwsgierig naar de interactie tussen personen en contexten. Hoe kan een context bevorderend werken voor een doorbraak van een persoon? En hoe kan een persoon een systeem ten goede beïnvloeden vanuit de ontwikkeling van het persoonlijk bewustzijn

Het eerste deel van mijn loopbaan werkte ik voor mensen die vaak niet mee kunnen in onze maatschappij. Mensen die leven aan de rand van de samenleving hebben vaak met een groot minderwaardigheidsgevoel, of een gevoel van destructief recht, alsof het leven hen overkomt. Af en toe waren er mensen die er in slaagden vanuit hun eigen kracht en wil te breken met hun vastgelopen leven. Het sociaal werk was voor mij een bevoorrechte plaats om heel dicht bij het dagelijks worstelen van mensen te mogen  zijn. 

Je kan meer lezen over mijn werk als Adviseur en Coach op de pagina Mijn Werk !

Wil je graag meer weten over het onderzoek naar veerkracht en hoe mensen tot een doorbraak komen? Wil je graag een gesprek? Heb je zelf een verhaal wat je wil delen of ken je iemand met een mooi verhaal? Ben je geraakt door één van de verhalen die je hebt gelezen... aarzel dan niet om mij te contacteren. Je kan mij telefonisch contacteren +32 (0)479 80 88 36, of onderstaand formulier invullen. 

Meer over mij : Website Kessels & Smit en LinkedIN 

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier je mailadres achter.